Jazzcastells

by administrador

La Vella Dixieland i Els Vernets fan jazz amb tocs castellers

Durant el proper cap de setmana, a l’entorn de la diada de Santa Úrsula, s’ha organitzat el 3r. Fòrum Casteller a Valls. D’entre tots els actes, el dissabte al vespre, s’hi ha programat l’estrena d’un espectacle que fusiona la música de gralles i el jazz per tal d’interpretar des d’una nova perspectiva les músiques del món casteller.

En aquest concert el Centre Cultural de Valls es convertirà en una cava de jazz i el públic podrà escoltar la música al voltant d’una taula, tot gaudint d’un tast de les diferents varietats de la cervesa artesanal Rosita.

L’espectacle es titula Jazzcastells -música per a la història dels castells-, i està interpretat per La Vella Dixieland i Els Vernets, dues de les formacions més veteranes del nostre país (amb més de 30 anys), tant en el camp del jazz com en el de la música de gralles respectivament.

L’estrena serà el proper dissabte 26-10-2013 a les 22 hores del vespre al Centre Cultural Municipal de Valls. Aquest concert clourà els actes de dissabte del 3r. Fòrum Casteller i servirà d’aperitiu per a la diada castellera de Santa Úrsula.

 Títol: JAZZCASTELLS -MÚSICA PER A LA HISTÒRIA DELS CASTELLS-

Intèrprets: LA VELLA DIXIELAND I ELS VERNETS

Data: 26/10/2013

Hora: 22h
Lloc: Centre Cultural Municipal – Valls

Organitza: Xarxa de Cultura i Cervesa Rosita
Coproducció: La Vella Dixieland, Els Vernets i Fòrum Casteller de Catalunya

Veure imatges de Jazzcastells